Okko Design ja Niina Hiltunen yhteistyössä

Niina Hiltusen akustoivia taidetekstiilejä Pohjoismaissa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa myy ja edustaa design- ja sisustusyritys okko design syksystä 2018 alkaen. Yritysten yhteistyö alkoi syksyn 2018 Habitare-messuilla Helsingissä Marja-Liisa Okon kiinnostuttua Hiltusen uusista kolmiulotteisista ja akustoivista taidetekstiileistä.

okko design on erikoistunut tyylikkäisiin ja tehokkaisiin akustiikkaratkaisuihin ja tarjoaa kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua asiakkailleen pitkän kokemuksen tuomalla asiantuntijuudella niin koteihin kuin julkitiloihinkin. Yrityksen referensseistä löytyy lukuisia ensiluokkaisia ja vaativia kohteita kuten esimerkiksi ArkDes arkkitehtuuri- ja designkeskus sekä Valtion kiinteistövirasto Tukholmassa, lasten kirjasto kauppakeskus Sellossa, Sekundärschule Holbein Baselissa ja neuvotteluhuone LinkedIn’in toimistossa Tukholmassa. Hiltusen taidetekstiilit täydentävätkin Okon laajaa valikoimaa ja tuovat siihen käsityönä valmistettuna upean lisän mm. räätälöitävyytensä ansiosta.

Hiltusen taidetekstiilejä voi nyt myös ihailla Okon showroomissa Tukholmassa, osoitteessa Sturegatan 16, tr. 2, 114 36 Stockholm.

Akustoiva taidetekstiili, Hehku