Lyhyesti.

Kankaankudonta vei monipuolisuudellaan sydämeni jo vuosia sitten. Vuonna 2013 rohkaisin mieleni ja aloitin ammattiin valmistavat opinnot tunnetussa ja tasokkaassa Wetterhoff-koulutuksessa. Artesaanitutkinnon suoritin erinomaisin arvosanoin 2015. Vuoden Artesaani 2015 –kilpailussa sijoituin kolmen parhaan joukkoon ainoana sisustustekstiileihin erikoistuneena artesaanina.

Taidetta tiloihin.

Tällä hetkellä toimin tekstiilin ja sen mahdollisuuksien parissa: suunnittelen ja valmistan intohimolla ja taidolla uniikkeja sisustus- ja käyttötekstiilejä asiakkaan toiveista ja tarpeista lähtien. Teen kokonaisvaltaista tekstiilien suunnittelua sekä koteihin että julkitiloihin.

Minulle on tärkeää, että suunnittelemani ja valmistamani tuotteet sopivat asiakkaan tilaan ja muodostavat kauniin ja tasokkaan kokonaisuuden muun sisustuksen kanssa. Laadukkaista materiaaleista tinkimättömästi valmistetut tuotteet kestävät aikaa ja katseita.

Taidetekstiilin saralla olen erityisesti kiinnostunut jo olemassaolevien materiaalien tarjoamista rajattomista ja luovuutta herättävistä mahdollisuuksista, sekä tekstiilin yhdistämisestä muiden taidelajien kanssa siten, että se tarjoaa moniaistisia elämyksiä.