Näyttely: Varjosta valoon – Tekstiilin monet muodot

Lämpimästi tervetuloa näyttelyni avajaisiin ke 7.2.2018 klo 12 alkaen rupattelemaan taiteesta ja taiteen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. Tilaisuudessa on myös kahvitarjoilu.

Moderni ja abstrakti, ekspressiivinen taide kiehtoo minua. Ei-esittävyys, abstraktius, on siksi minullekin luontaisin esittämisen muoto. Esittävän muodon sijaan minua kiinnostavat värit ja niiden keskinäiset suhteet ja se, kuinka ne muuttuvat toisten värien kanssa esiintyessään. Näyttelyssäni onkin esillä tekstiiliä monessa muodossa: käsin kudottuja, abstrakteja taidetekstiilejä, itse ottamiani makrovalokuvia töistäni niiden tekovaiheessa, veistoksellisen keveitä siimatöitä sekä grafiikkaa.

Näyttely on avoinna Tampereen psykiatria- ja päihdekeskuksessa (os. Hatanpäänkatu 3B, 2.krs.) aina 29.3.2018 saakka ja se on osa kokeilua, jossa pyritään tarjoamaan mielenterveyspalveluiden asiakkaille taidetta eri muodoissaan hoidon ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Olen innolla ja suurella mielenkiinnolla mukana tässä hankkeessa ja toiminnassa. Toivon, että töistäni on mahdollisimman monelle iloa, valoa ja virkistystä, ja otan mielelläni palautetta vastaan näyttelyssä kävijöiltä.

Näyttely on avoinna 7.2.-29.3.2018 arkisin klo 8.00-15.30. Näyttelyyn on vapaa pääsy.