Niina Hiltusen uudet akustoivat taidetekstiilit Habitaressa 12.-16.9.2018

Akustoiva taidetekstiili, Hehku

Tekstiilisuunnittelija ja taiteilija Niina Hiltusen akustoiva taidetekstiili hurmaa, ja se huomataan.

Tekstiilisuunnittelija ja taiteilija Niina Hiltunen esittelee Habitaressa 12.-16.9.2018 uudenlaisen tavan akustoida tiloja esteettisesti ja tyylikkäästi. Niina Hiltunen on sisustustekstiileistään kehuttu ja kiitetty Vuoden Artesaani 2015 -finalisti. Ensikosketuksen Habitareen hän otti vuonna 2017 esiintyessään taidetekstiileillään Design Your Pitch – Pitch Your Design valmennuksen finaalissa.

Niina Hiltusen modernit, kolmiulotteiset taidetekstiilit uudistavat rohkeasti perinteistä suomalaista seinätekstiiliperinnettä. Värien ja pintastruktuurin lisäksi uniikit teokset tuovat aivan uudenlaisen kolmiulotteisen muodon kudottuun seinätekstiiliin. Valo ja varjo vaihtavatkin paikkaa sen mukaan, mistä tekstiiliä katsoo. Väripinnat kudotaan erivahvuisista ja -sävyisistä langoista, jolloin yksivärinenkin pinta on elävä ja visuaalisesti kiinnostava. Lukemattomat yksityiskohdat tarjoavat katsojalle aina uutta löydettävää ja ihasteltavaa.

Teokset saavat innoituksensa suomalaisesta luonnosta, urbaanista elämästä, väreistä ja muodoista sekä suomalaisesta juurevasta käsityöperinteestä.

Uniikki ja akustoiva taidetekstiili on tyylikäs tapa parantaa tilan akustiikkaa. Näyttävät taidetekstiilit vaimentavat hälyääniä ja tuovat tilaan levollisuutta ja rauhallisuutta estetiikkaa unohtamatta. Niina Hiltusen akustoivat taidetekstiilit soveltuvat niin yksityiskoteihin kuin julkitiloihinkin ja teoksiin on mahdollista myös yhdistää akustiikkalevyjä, mikäli tilaan tarvitaan voimakasta akustointia tyylikkäästi ja esteettisesti toteutettuna.

Löydät meidät osastoltamme 6k30 Ahead-hallista.

Tervetuloa ja tapaamisiin messuilla!

Niina Hiltunen
Habitare Ahead! osasto 6k30
12.9. ke klo 9 – 12 VIP / ammattilaiset, klo 12 – 20 yleisö
13.-14.9. to – pe klo 10 – 19
15.-16.9. la – su klo 10 – 19Habitare_logo_2018

 

Lataa esite Niina Hiltusen akustoivista taidetekstiileistä.

Lehdistölle HI-RES kuvat pyynnöstä. Teoksia on mahdollista saada kuvauksiin lainaksi.

 

 

 

Yhteistyössä Habitaressa: Studio Arto Halmetoja