Näyttely: KAARI, Modus ry 20 vuotta!

Pirkanmaan muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Modus ry täyttää kuluvana vuonna 20 vuotta. KAARI-näyttely Kulttuuritalo Laikussa Tampereella toukokuussa 2021 juhlistaa monimuotoisella kattauksella yhdistyksen taivalta: Näyttelyssä on mukana teoksia 26 Moduksen jäseneltä ja mukana on laaja kirjo eri muotoilu- ja taidekäsityöaloja sekä lukuisia erilaisia materiaaleja. Mukana on muun muassa lasi-, keramiikka-, tekstiili- ja korutaidetta sekä vaate- ja asustemuotoilua. Niina Hiltunen on mukana näyttelyssä tekstiiliteoksellaan Kaikki kaksitoista.

Näyttely on avoinna yleisölle 11. – 30. toukokuuta ja näyttelyyn on vapaa pääsy.

Kulttuuritalo Laikku
Galleria
Keskustori 4, Tampere
ti-pe 9-21
la-su 10-18

Näyttelyn juryksi kutsuttiin Modus ry:n kunniajäsenet Merja Haapala, Kirsi Hieta ja Vesa Varrela, joilla kaikilla on vankka näkemys pirkanmaalaisesta muotoilu- ja taidekäsityöalasta sekä 20-vuotiaasta Modus ry:stä yhdistyksenä. Näyttelyarkkitehti on Henrietta Lehtonen.

Varaa näyttelyvierailuaikasi (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Laikussa on Tampereen kaupungin koronaohjeistus voimassa ja kaupunkikulttuuriyksikön tiloissa huolehditaan tehostetusti siivouksesta sekä kiinnitetään erityistä huomiota yleiseen hygieniaan sekä turvaväleihin. Vierailijan ei pidä tulla kulttuuripalveluiden tiloihin, jos hänellä on sairastumiseen viittaavia oireita tai on altistunut virukselle.