Luovaa kudontaa™ lapsettomille Tampereella

Tule mukaan kokeilemaan helppoa ja hauskaa tapaa rentoutua samanhenkisten parissa! Luova kudonta™ -kurssi tahattomasti lapsettomille on lauantaina 22.4. klo 10-12 Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä, aivan Vapriikin tuntumassa lapsettomien yhdistyksen Simpukka ry:n tiloissa osoitteessa Verstaankatu 5 A LH 3. Olet ehkä jo huomannutkin kurssin mainokset sekä Simpukan Facebookissa että Simpukka-lehdestä? Ilmoittaudu rohkeasti mukaan kurssille saamaan mielen virkistystä väreistä ja käsillä tekemisestä rennossa ilmapiirissä ennen kuin osallistumispaikat täyttyvät. Osallistujia kurssille mahtuu vain 10.

Luova kudonta™ -konseptini sijoittuu taiteen ja perinteisten kädentaitojen välimaastoon. Yhteisen lyhyen opastuksen jälkeen pääset heti kutomaan kudontavalmiilla pienillä kangaspuilla ja erilaisilla materiaaleilla. Mitään ennakkotietoja, -osaamista ei edellytetä, vaan mukaan riittää avoin mieli ja halu kokeilla uutta. Kurssilla saat päästää ajatukset vapaalle, sillä kurssilla ei ole ns. ”pakollista” lapsettomuuspuhetta, mutta väri-iloittelua senkin edestä! Kurssin ajatuksena on tarjota lapsettomille ihan konkreettisesti muuta ajateltavaa ja mielen virkistystä, sillä lapsettomuushoidot ja niihin liittyvät asiat tahtovat vallata ajatukset ja elämän enemmän tai vähemmän kokonaisvaltaisesti silloin, kun ne osuvat omalle kohdalle. Kurssilla saat täysin omaan tahtiisi kutoa vaikkapa juuri senhetkiset tuntemukset pieneksi tekstiiliksi, jonka saat kurssin päätyttyä mukaasi ja jota voit käyttää haluamallasi tavalla joko sellaisenaan tai vaikka jonkin toisen käsityön, taidekollaasin, tms. osana. Kurssin ohjaajana annan halutessasi tukea, neuvoja ja vinkkejä kudontaan, väri- ja materiaalivalintoihin…

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 5.4. yhteydenottolomakkeella, toki sähköpostitse tai puhelimitsekin onnistuu. Ilmoittautumiseen tarvitaan ainoastaan osallistujan nimi, postiosoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kurssin osallistumismaksu 50 euroa sisältää ohjauksen, välineet ja materiaalit, ja se laskutetaan sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Tapaamisiin Tampereella!

PS. Joko katsoit kurssiesitteen ja muut kurssit sekä kurkkasit Instagramiin? Seuraa minua, ja saat jo etukäteen vinkkejä ja ideoita kurssille.