Luova kudonta™ -kurssit

Vuosi 2017 tuo mukanaan Luova kudonta™ -kurssit. Luova kudonta™ on itse kehittelemäni käden taitojen konsepti, joka yhdistää uudella ja innovatiivisella tavalla suomalaista ja japanilaista käsityöperinnettä ja -kulttuuria. Kursseilla pääpaino on luovassa itseilmaisussa, materiaalien ja värien tuottamassa mielihyvässä sekä hitaassa mutta omaan tahtiin tehtävässä toiminnassa, jotka kaikki tähtäävät onnistumisen iloon ja virkistyneeseen mieleen. Yksinkertaiset tekniikat mahdollistavat kursseille osallistumisen ilman minkäänlaisia ennakkotietoja tai -taitoja, ja jokainen saa kurssilta mukaansa oman käden tuotoksen.

Kurssit voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, ja ne sopivat erittäin hyvin vajaakuntoisille, muistisairaille, vammaisille, mielenterveyskuntoutujille, maahanmuuttajille, lapsille, aikuisille, vanhuksille, polttariporukoille, työporukoille, ystäväpiireille, miehille, naisille, yhdistyksille ja yrityksille – lyhyesti sanottuna kaikille!

Nyt on muun muassa yritysten, yhdistysten ja opistojen juuri sopiva aika tehdä varauksia kesälle ja syksylle 2017, joten kysy rohkeasti tarkempia yksityiskohtia tai tarjousta sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Kurssiesitteen löydät täältä. Ohjaan kaikkia kurssejani myös sujuvalla kielitaidolla saksaksi, englanniksi, espanjaksi, ruotsiksi. Jos yhteistä kieltä ei löydy, on kurssi silti mahdollista järjestää ja räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi.

Tervetuloa mukaan nauttimaan väreistä ja materiaaleista sekä rentoutumaan käden taitojen parissa!