Verkkokauppa avattu!

Jalokivi-sarjan upeita ja laadukkaita, käsin kutomiani ja viimeistelteltyjä huopia on nyt mahdollista ostaa verkkokaupastani! Käsin kudotussa tekstiilissä on aina yksilöllistä vaihtelua, joten jokainen huopa todella on uniikki. Materiaaleina on käytetty vain parhaimpia luonnonkuituja, kuten alpakkaa, merinovillaa ja silkkiä, joten huopa tuntuu ihoa vasten miellyttävän pehmeältä eikä kutita tai aiheuta oireita villa-allergisille. Alpakan villa on huomattamasti lämmittävämpää kuin lampaan villa, joten huopa on erinomainen lämmittäjä tuleviin talven keleihin. Huopien pinta on luksusmaisen pehmeä ja sileä, ja silkki antaa kauniin kiillon.

Ostoksille pääset SHOP-linkistä. Ainakin näin alkuun kauppa on kaksikielinen ja kaikki tärkeimmät maksuliikenteeseen liittyvät ohjeet on annettu myös suomeksi. Maksuvaihtoehtona toistaiseksi on vain ennakkolasku / pankkisiirto. Tarpeen mukaan maksuvaihtoehtoja voidaan tulevaisuudessa lisätä.

Huovan mukana tulee tietysti hoito-ohje ja pieni käsinvedostettu grafiikan lehti, josta näkyy huovan numero. Muistathan, että huopia on saatavilla vain 10 kappaleen erä kutakin väriä, joten tilaa omasi nopeasti joko itsellesi tai lahjaksi!