Uusia tuulia ja verkkosivuja!

Tänä syksynä tapahtuu monella rintamalla paljon ja kaikenlaista. Läheskään kaikki ei tietystikään näy koko ajan ulospäin ja välillä saattaa jopa vaikuttaa siltä, ettei mitään tapahdu. Teen kuitenkin koko ajan töitä kädet langoissa ja välillä tietokoneen näppäimistölläkin!

Luova kudonta™ -konseptini ja -kurssini ovat vauhdissa ja vastaanotto kursseilla on ollut pelkästään positiivista ja innostunutta. Kursseja tulee koko ajan lisää ja mahdollisuuksien mukaan yritän järjestää asiakkaiden toiveet toteutumaan jatkossakin. Edelleen on mahdollista tilata kursseja omiin tiloihin räätälöidysti ja Smartum-kulttuuriseteli ja Saldomaksu säilyvät jatkossakin. Tunnelmapaloja ja tuotoksia kursseiltani löydät myös Facebook– ja Instagram-tileiltäni.

Palvellakseni mahdollisimman hyvin kurssiasiakkaitani olen solminut Ashford-yhtiön kanssa virallisen jälleenmyyntisopimuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että tuon maahan erittäin laadukkaita ja kestäviä, käyttäjän ehdoilla suunniteltuja kudontavälineitä. Käytän kursseillani Ashfordin välineitä, jotka ovat mielestäni markkinoiden parhaat ja laadukkaimmat. Ne ovat myös ylivoimaisesti pienimpään tilaan menevät pöytäkangaspuut, joten säilyttäminen kotona ei todellakaan ole enää ongelma! Kurssilaiset voivat tehdä välinetilauksia vaikkapa kurssien yhteydessä. Oma käyttökokemus on paras kokemus ennen ostopäätöstä!

Kurssitoiminnan laajentuessa otankin tämän syksyn aikana käyttöön uuden www.luovakudonta.fi verkkosivuston. Sivustoa rakennetaan parhaillaan, joten vielä se on keskeneräinen niin ulkoasultaan kuin sisällöltäänkin. Sieltä löytyy kuitenkin jo perustiedot, ja kunhan sivusto valmistuu syksyn aikana, tiedotan siitä sekä täällä että Facebook-sivullani. Tykkäämällä ja seuraamalla Facebook-sivuani saat uusimmat tiedot heti!

Sivuston valmistumisen jälkeen kaikki Luova kudonta™-konseptiini liittyvä toiminta (kurssit, välineet, palvelut) löytyy kätevästi yhden osoitteen alta. Kurssit-välilehti tulee poistumaan niinahiltunen.com -sivustolta siirtymäajan jälkeen. niinahiltunen.com sivusto jatkaa edelleen muuten ennallaan, keskittyen jatkossa omien projektieni esittelyyn ja myyntiin.

Toivon, että jaksatte vielä hetken kärsivällisesti odottaa uuden sivustoni valmistumista. Toivotan kaikki uudet ja vanhat asiakkaani lämpimästi tervetulleiksi jo nyt! Odotan innolla tämän uuden vaiheen valmistumista ja entistä laajempaa työskentelyä Luova kudonta™ -konseptini parissa. Jos olet kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä  niin kerron lisää!

Syysterveisin,

Niina