Syksyn 2107 Luova kudonta™ -kurssit

Taas on se aika syksystä, kun meistä suurimmalla osalla on aika palata arkeen. Tutut harrastukset jatkuvat, mutta monet haluavat kokeilla myös jotain uutta. Opistojen kurssi-ilmoittautumiset ovat avautuneet, ja pääsemme valitsemaan monista mahdollisuuksista ne itseä eniten kiinnostavat. Tänä syksynä opetan sekä Tampereella että Helsingissä kahdessa opistossa Luovaa kudontaa™. Kursseja on sekä Tampereen Ahjolassa että viime keväältä tutussa Helsingin aikuisopistossa. Ahjolan kurssi on sunnuntaina 17.9. ja Helsingin aikuisopiston kurssit sunnuntaina 10.9. ja 1.10..

Klikkaa suoraan kurssi-ilmoittautumiseen Ahjolassa 17.9. tai Helsingissä 10.9. tai 1.10. ja varmista paikkasi kurssilla! Mukaan mahtuu vain 10 henkilöä. Myös varasijailmoittautumista kannattaa hyödyntää, sillä on aina mahdollista, että joku peruuttaa osallistumisensa lähempänä kurssipäivää. Tule siis mukaan rennolle ja hauskalle kädentaitojen kurssille, jossa voit nauttia kauneudesta ja saat luovaa hyvinvointia itsellesi! Lisätietoja löydät myös Kurssit-välilehdeltä.

P.S. Eikö kurssipäivä sovi kalenteriisi? Muistathan, että tulen mielelläni pitämään kursseja myös kaveri- ja työporukoille toivomanasi ajankohtana haluamaasi paikkaan. Ota yhteyttä kerro toiveesi!